fbpx

Verslumo mokymai Skuode

2021 m. ruduo - žiema

Išankstinė registracija baigsis po:

00
Dienos
00
Valandos
00
Minutės
00
Sekundės

# Apie iniciatyvą

POKYČIŲ VALDYMAS organizuoja nemokamus verslumo mokymus Skuode, kurių metu siekia suteikti žinias ir praktinius įgūdžius ekonomiškai neaktyviems asmenims ar bedarbiams. Mokymų metu dalyviai ne tik mokysis, tačiau ir galės konsultuotis aktualiais jiems klausimais. Mokymų datas rasite prie mokymų aprašymo.

Aktualios mokymų temos

 

Specialiai šiems mokymams lektoriai peržiūrėjo mokymų programas, jas iš esmės atnaujino ir individualiai pritaikė tikslinės grupės poreikiams.

Įsimintini lektoriai

 

Ilgametę patirtį turintys patyrę ir kompetentingi lektoriai.

Tikslinė grupė

 

Mokymų medžiaga ir dėstymo būdas specialiai pritaikytas tikslinei grupei – ekonomiškai neaktyviems asmenims ar bedarbiams, kurie siekia įgyti praktinių žinių.

# Lektoriai

Ilgametę patirtį turintys patyrę ir kompetentingi lektoriai.

Monika Petraitė

 

Inovacijų ir verslumo konsultantė, kurią mokymų dalyviai vertina už įžvalgas ir gebėjimą parodyti platesnį pasaulio vaizdą.

Nerijus Šėža

 

Vadovavimo ir verslumo konsultantas, kurį dalyviai vertina už dėstymo būdą bei galimybę išmokti pažinti žmones "iš esmės".

Tomas Lagūnavičius

 

Pardavimų ir marketingo konsultantas, kurį mokymų dalyviai vertina už praktines žinias veiklos valdymo, pardavimų, rinkodaros, komandos formavimo klausimais.

Vilma Kardišauskienė

 

Finansų ir apskaitos konsultantė, kurią mokymų dalyviai vertina už gebėjimą žinias perteikti „žmonių kalba“.

Jurijus Vaščenkovas

Kineziterapiautas, kuris rūpinasi profesionalių sportininkų kūnais ir nusiteikimu pergalėms, o dalyviai vertina už praktiškus patarimus, kaip atstatyti darbo metu prarastas jėgas.

# Mokymų temos

Iniciatyvoje dalyvaujantys mokymų dalyviai turės išklausyti verslumo temą "Verslumas ir antreprenerystė", sėkmingai joje sudalyvavę galės vykti į išvyką susipažinti su Kretingos ir Skuodo rajonų sėkmingų verslų pavyzdžiais, o po jų galės rinktis mokymus pagal savo norus ir kompetencijas.

Verslumas ir antreprenerystė

5 dienų seminaras (2 grupės)

 

Verslumo ir antreprenerystės mokymų metu dalyviai įgis bazines verslumo kompetencijas bei atnaujins, papildys savo turimas žinias. Mokymų metu dalyviai gaus individualias užduotis, kurias turės atlikti tarp mokymų.

 

Lektoriai Monika Petraitė ir Nerijus Šėža

Datos
2021-10-18 – 2021-10-22 (1 grupė)
2021-11-08 – 2021-11-12 (2 grupė)

Vadovavimas

1 dienos seminaras (1 grupė)

 

Šio mokymo metu  įgytos žinios padės suprasti vadovų egsenos motyvus, išmoks prognozuoti vadovo veiksmus ir gebės  prisitaikyti prie konkrečių vadovų, kad pasiektų bendrų rezultatų.

 

Lektorius Nerijus Šėža

Mokesčiai ir buhalterinė apskaita

2 dienų seminaras (1 grupė)

 

Šio mokymo metu dalyviai gilins savo žinias mokesčių ir buhalterinės apskaitos tema. Turės galimybę praktiškai išbandyti įgytas žinias pildydami buhalterinės apskaitos dokumentus.

 

Lektorė Vilma Kardišauskienė

Personalo valdymas

1 dienos seminaras (1 grupė)

 

Šio mokymo metu dalyviai gilins savo žinias personalo valdymo (atrankos, adaptacijos, motyvacijos, ugdymo, vertinimo, atleidimo) tema, sieks suprasti organizacijoje vykstančius procesus, praktiškai išbandys įgytas žinias atlikdami praktines užduotis.

 

Lektorius Nerijus Šėža

Motyvacija

1 dienos seminaras (1 grupė)

 

Šio mokymo metu dalyviai aiškinsis finansinio ir nefinansinio atlygio poveikį motyvacijai, motyvacijos ir manipuliacijos santykį. Visus procesus bus galima aptarti remiantis praktiniais pavyzdžiais.

 

Lektorius Tomas Lagūnavičius

Marketingas

1 dienos seminaras (1 grupė)

 

Šio mokymo metu dalyviai gilins savo žinias marketingo komplekso: produktas, kaina, vieta, rėmimas, žmonės, fizinis akivaizdumas, procesas tema. Praktiškai išbandys įgytas žinias atlikdami praktines užduotis.

 

Lektorius Tomas Lagūnavičius

Streso valdymas

1 dienos seminaras (1 grupė)

 

Šio mokymo metu dalyviai supras ir išmoks taikyti streso valdymo technikas bei galės tinkamai pasiruošti darbui šiuolaikinėje organizacijoje.

 

Lektorius Nerijus Šėža

Konfliktų valdymas

1 dienos seminaras (1 grupė)

 

Šio mokymo metu dalyviai gilins savo žinias konfliktų valdymo ir sprendimo tema, praktiškai išbandys įgytas žinias atlikdami praktines užduotis.

 

Lektorius Nerijus Šėža

Darbo ergonomika

1 dienos seminaras (1 grupė)


Šio mokymo metu dalyviai aptars  darbo ergonomikos koncepciją, dažniausiai daromas klaidas įtakojančias darbuotojo sveikatą ir priemones padedančias jų išvengti.


Lektorius Jurijus Vaščenkovas

Vietų skaičius ribotas.

Išankstinė registracija baigsis po:

00
Dienos
00
Valandos
00
Minutės
00
Sekundės

# Klausimai-atsakymai

Čia rasite mokymų dalyvių dažniausiai užduodamus klausimus ir mūsų atsakymus į juos.

Kas gali dalyvauti mokymuose?

 

Mokymuose gali dalyvauti ekonomiškai neaktyvūs darbingi asmenys arba bedarbiai.

 

Ekonomiškai neaktyvus darbingas asmuo - tai asmuo, kuris nėra Užimtumo tarnyboje registruotas kaip bedarbio statusą ar sustabdytą bedarbio statusą turintis asmuo ir kuris atitinka visas šias sąlygas:
- yra darbingas;
- nedirba pagal darbo sutartis ir darbo santykiams prilygintų teisinių santykių pagrindu;
- nesiverčia individualia veikla;
- neturi ūkininko statuso ar nėra ūkininko partneris, ar žemės ūkio veiklos subjektas ir (ar) yra atostogose vaikui prižiūrėti (iki vaikui sukaks treji metai).

 

Bedarbis - tai asmuo, įsiregistravęs Užimtumo tarnyboje prie Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos ir Lietuvos Respublikos užimtumo įstatyme nustatyta tvarka įgijęs bedarbio statusą arba turintis sustabdytą bedarbio statusą.

Ar mokymai mokami?

 

Mokymai finansuojami POKYČIŲ VALDYMAS ir Šakių miesto vietos veiklos grupės lėšomis, todėl šie mokymai Jums nemokami.

Užsiregistravau, kas toliau?

 

Gavę Jūsų registracijos anketą pakviesime gyvam susitikimui, kurio metu išsiaiškinsime Jūsų lūkesčius, norus ir poreikius, o Jūs atliksite kelis tęstus būtinus įveikti dalyvių atranką.

Ką aš gausiu mokymų metu?

 

Mokymų metu mes pasirūpinsime viskuo - lektoriumi, patalpomis, kavos petraukomis, pietumis, dalomąją medžiaga, pažymėjimu. Tarp mokymų ir po mokymų galėsite konsultuotis ir gauti atsakymus į Jums rūpimus klausimus.

# Atsiliepimai

POKYČIŲ VALDYMAS panašią iniciatyvą 2018-2019 metais įgyvendino Kaune. Čia rasite mokymų dalyvių atsiliepimus ir jų istorijas.

Likau itin patenkinta

 

Ieškojau, kur galėčiau praleisti vasarą ir pamačiau, kad Žaliakalnyje planuojami mokymai verslumo tema. Mokymais likau itin patenkinta.

 

Marija, 35 metai

Mes viską galime!

 

Mokymų metu supratau, kad reikia dirbti, norit kažką turėti.

 

Aloyzas, 74 metai

# Kontaktai

Parašykite mums arba paskambinkite, jei turite klausimų ar tiesiog norite pasidomėti Jums aktualiais klausimais. Mes sieksime kaip galėdami greičiau Jums atsakyti ir pagelbėti.

 

Tel. 8 700 40025
info@pokyciuvaldymas.lt

# Ribotas dalyvių skaičius, registruokitės dabar

Susiraskite Jums tinkančias mokymų temas ir registruokitės į mokymus, o mes per 1 darbo dieną susisieksime su Jums ir sutarsime motyvacinio pokalbio datą. Primename, kad norėdami dalyvauti renginyje Jūs turėsite mums pateikti atitiktį tikslinei grupei pagrindžiančius dokumentus ir sutikti su pranešimu dėl asmens duomenų tvarkymo. Mokymuose gali dalyvaut tik galiojantį galimybių pasą turintys asmenys.

UAB "POKYČIŲ VALDYMAS", uždaroji akcinė bendrovė, kodas 302655185. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre. Marvelės g. 48A-2, 46208 Kaunas. Tel. 8 700 40025, el. p. info@pokyciuvaldymas.lt